Træfældning med sikkerhed i fokus

30 års erfaring​

689

Professionel anlægsgartner ​

good (1)

Løser alle anlægsopgaver​

botanical - copy

​Er du på udkig efter professionel assistance til at fælde store eller små træer og buske? Hvis du tilmed er bosat i Helsingør eller i området nær Gilleleje eller Hillerød eller hele Storkøbenhavn, er UG-Anlæg v/Ulrik Gade den helt rette virksomhed til at varetage træfældning hjemme hos dig.

Vi bruger specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som for eksempel hælder ind over hus eller el-ledninger. Derudover er vores udstyr altid opdateret inden for sikkerhedsrådene, hvilket medfører en sikker og nøjagtig fældning af træer.

Fra træfældning til brandestabel

Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brande eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske – en super service, som gør det lettere for dig, eftersom du slipper for slæb af store træer eller buske. 

​Hos os er vores kunder i fokus, hvilket betyder, at vi altid lytter til dine behov og ønsker angående træfældning. Vores medarbejdere tager altid det fulde ansvar for den opgave, som vi stilles overfor, og lægger altid stor vægt på kvalitet og præcision.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos UG-Anlæg v/Ulrik Gade kan vi klare alle opgaver med at fælde træer – store som små. Dette betyder ligeledes, at du altid er velkommen til at kontakte os uanset opgavens størrelse og omfang. Du er desuden altid velkommen til at maile os et billede af dit træ, hvorefter vi vil give dig et kvalificeret tilbud på en træfældning.

Du kan kontakte os igennem kontaktformularen her på hjemmesiden eller på telefon 20 40 01 68 og e-mail uganlaeg@live.dk.

Hvorfor vælge os?

Mere end 30 års erfaring

Vi løser alle typer opgaver

Professionel anlægsgartner

FÅ ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

UG Anlæg​

Niels Lorentzens Vej 56, 3230 Græsted

​CVR: 266004478

fb

Kontakt os

Telefon:  20 40 01 68

E-mail:  uganlaeg@live.dk

Bankoplysninger

Danske Bank

Regnr: 4845

Kontonr: 2350443331