Brolægger med professionel flisebelægning og brolægning

30 års erfaring​

689

Professionel anlægsgartner ​

good (1)

Løser alle anlægsopgaver​

botanical - copy

​Er du på udkig efter en dygtig brolægger, som kan udføre alt fra belægning af fortove til brolægning af udendørs arealer? Hvis du tilmed er bosat i Helsingør eller i områderne nær Gilleleje, Hillerød og hele Storkøbenhavn, så er UG-Anlæg v/Ulrik Gade den helt rette virksomhed til at varetage flisebelægning og brolægning for dig.

Hos UG-Anlæg v/Ulrik Gade tillægger vi detaljer og kvalitet stor værdi, og vi har mange års erfaring med belægningsopgaver med mange forskellige materialer.

Flisebelægning og andre former for brolægning

Hos UG-Anlæg v/Ulrik Gade får du altid tilbudt en brolægger, som har gjort alle former for belægningsarbejde til sit specialområde. Dette betyder ligeledes, at vores brolæggere besidder den ekspertise, der skal til, for at udføre arbejdet, så resultatet både er æstetisk og langtidsholdbart.

Derfor udfører vi flisebelægning og brolægning inden for:

​Det er dit ansvar, at brolægningen er udført korrekt

Har du et boligselskab – så har du ligeledes et ansvar over for boligens beboere. Dette betyder, at det er dit ansvar, at flisebelægningerne i indkørsler er udført ordentligt, så du undgår faldulykker.

Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Vores brolægger vurderer ved hver belægningsopgave, om underlaget og afvandingsforholdene er korrekte, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostningerne til vedligeholdelse – hvilket er penge, som du kan bruge på sjovere ting.​

Kontakt vores brolægger og få et tilbud, samt en pris på din brolægning

Mangler du en dygtig brolægger til at udføre flisebelægning og andet brolægning? Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud, samt få vores priser til de forskellige opgaver.

Du kan kontakte os igennem kontaktformularen her på hjemmesiden eller på telefon: 20 40 01 68 eller e-mail: uganlaeg@live.dk.

Hvorfor vælge os?

Mere end 30 års erfaring

Vi løser alle typer opgaver

Professionel anlægsgartner

FÅ ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

UG Anlæg​

Niels Lorentzens Vej 56, 3230 Græsted

​CVR: 266004478

fb

Kontakt os

Telefon:  20 40 01 68

E-mail:  uganlaeg@live.dk

Bankoplysninger

Danske Bank

Regnr: 4845

Kontonr: 2350443331