Beskæring og træfældning af træer, buske og hække

30 års erfaring​

689

Professionel anlægsgartner ​

good (1)

Løser alle anlægsopgaver​

botanical - copy

​Trænger træet, busken eller hækken til at blive beskåret? Så kan vi hos UG-Anlæg v/Ulrik Gade hjælpe dig. Vi tilbyder professionel beskæring af træer og buske ud mod fortove, stier, veje, grønne områder og legepladser. Vi tilbyder også professionel assistance til at fælde store eller små træer og buske.

Vi arbejder i hele Helsingør og Storkøbenhavn, og herunder kommer vi ofte i området mellem Gilleleje og Hillerød.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en ejendoms beplantning overholder fritrumsprofilet (mål fra skel til offentlig vej/sti/plads), så hjælper vi dig gerne med at få styr på reglerne.

Hvor mange gange om året skal der beskæres?

Vi anbefaler beskæring af træer og hække i byområder to gange om året, så træ eller hæk ikke vokser ud over vejareal inden den næste beskæring. I visse tilfælde er det en god idé at fælde træet, hvis det er plantet for tæt på vejskellet.

Træfældning med specialudstyr

Vi bruger specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som for eksempel hælder ind over hus eller el-ledninger. Derudover er vores udstyr altid opdateret inden for sikkerhedsrådene, hvilket medfører en sikker og nøjagtig fældning af træer.

Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brande eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske – en super service, som gør det lettere for dig, eftersom du slipper for slæb af store træer eller buske.

Beskæring og træfældning med kunden i fokus

Hos os er vores kunder i fokus, hvilket betyder, at vi altid lytter til dine behov og ønsker angående beskæring og træfældning. Vores medarbejdere tager altid det fulde ansvar for den opgave, som vi stilles overfor, og lægger altid stor vægt på kvalitet og præcision.

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer

​Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores beskæringsarbejde eller træfældning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave med beskæring af træer eller træfældning.

Ring til os på telefon 20 40 01 68 eller skriv til vores e-mail uganlaeg@live.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

Mere end 30 års erfaring

Vi løser alle typer opgaver

Professionel anlægsgartner

FÅ ET GRATIS TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål ​eller
​ønsker du at høre nærmere?

UG Anlæg​

Niels Lorentzens Vej 56, 3230 Græsted

​CVR: 266004478

fb

Kontakt os

Telefon:  20 40 01 68

E-mail:  uganlaeg@live.dk

Bankoplysninger

Danske Bank

Regnr: 4845

Kontonr: 2350443331